racing: Antwerp Motor Store BV

DE TERUGKEER VAN EEN FLAT TRACK LEGENDE

Generaties lang domineerde Indian Motorcycle® de wereld van het motorracen. Nu zijn we terug op het flat track met een revolutionaire, speciaal gebouwde racer en een nieuwe Indian Motorcycle® Wrecking Crew met drie van de beste coureurs ter wereld. Indian Motorcycle® is terug, beter dan ooit.

DE MOTO

Al generaties lang domineert Indian Motorcycle® de wereld van het motorracen. De FTR750 heeft zich bewezen als een krachtige winnaar. De Indian Scout FTR750 is speciaal gebouwd om een revolutie teweeg te brengen in het Flat Track racen. De 750cc motor zoekt de grenzen op van wat er met V-Twins mogelijk en onze glasheldere ontwerpfilosofie zorgt ervoor dat er geen power verloren gaat.

The purpose built Indian Scout FTR750 revolutionized Flat Track racing. We combined form and function to push the boundaries of speed, maximize efficiency, and redefine control.

ftr750-diagram
INDIAN WRECKING CREW

Al generaties lang gaat Indian Motorcycle® perfect samen met racen - en met winnen. Maak kennis met de nieuwe Indian Motorcycle® Wrecking Crew, het team dat op jacht gaat naar het volgende kampioenschap.

Viervoudig titelwinnaar van de AMA Pro Flat Track Grand National

Indian Motorcycle - Flat Track Race The Crew Image
Indian Motorcycle - Flat Track Race DTRA

DTRA - TEAM

De DTRA promoot het dirt track racen in de UK en organiseert ook de grootste kampioenschappen buiten de VS.
Maak kennis met de twee rijders die de Indian Scouts zullen temmen.

LEAH TOKELOVE, #1
LEE “KP” KIRKPATRICK, #2

Evel Live

Zo'n 50 jaar nadat Evel Knievel over de beroemde fonteinen van Ceasars Palace in Las Vegas wist te springen, eerde Travis Pastrana dit huzarenstuk door drie van Evel's meest beroemde sprongen nog eens over te doen.

Op 8 juli, recht voor Ceasars Palace en een paar stappen verwijderd van Las Vegas Boulevard én voor het oog van miljoenen TV-kijkers, haalde Pastrana alles uit de combinatie mens & machine door met een Indian® Scout® FTR750 V-twin motorfiets de sprong te wagen en zo een van de nieuwe typische Las Vegas momenten te creëren.

Evel Live
Indian Motorcycle - Flat Track Race The History Image

ALS EERSTE AAN DE START

ALS EERSTE AAN DE FINISH

Indian Motorcycle® heeft een lange geschiedenis op het flat track. De originele Indian Motorcycle® Wrecking Crew van de jaren '40 en '50 - Ernie Beckman, Bill Tuman en Bobby Hill - zijn iconen van de sport. De rivaliteit tussen Indian en Harley-Davidson® is legendarisch.

Nu zijn we terug om het vuur onder het flat track racen weer aan te wakkeren. Met een compleet nieuwe motorfiets én Indian Motorcycle® Wrecking Crew dagen we 's werelds grootste merken uit. We zijn terug om onze plek bovenaan de ranglijst van de Flat Track racewereld op te eisen.

Antwerp Motor Store - 2520 - Ranst - België